Koç, çocuk yazarlarla

Merkez Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Çocuk Yazarlarını Arıyor Projesi kapsamında hazırlanan kitapta hikayelerini anlatan ana sınıfı öğrencilerini kabul etti.

Haberler 10.10.2020 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan V. Ünal Koç, Kayapnar Belediyesinin lçe Milli Eitim Müdürlüü ibirliiyle çocuk Yazarlarn Aryor Projesi kapsamnda hazrlanan kitapta hikyelerini yazan ana snf örencilerini kabul etti.

Minikleri, aileleriyle birlikte Belediye Meclis toplant salonunda kabul eden Kaymakam ve Belediye Bakan V. Ünal Koç, onlara kendi eserlerinin yer ald kitaplar ve hediyeler verdi.

ÖRENCLERLE BULUTU

Eserlerin yazar olan minikleri aileleri ve öretmenleriyle birlikte kabul eden Bakan V. Koç, Diyarbakrn Ali Emirilerin, Cahit Stk Taranclarn, Sezai Karakoçlarn memleketi olduunu ve çocuklarmzn bu eserler ile onlarn yolunda ilerlediini görmenin sevincini yaadn söyledi.

Kayapnarl minikleri özverilerinden dolay tebrik eden Bakan V. Koç, kendilerine Kayapnar Belediyesi tarafndan bastrlan eserlerini ve çeitli hediyeleri takdim etti. Bu arada, baz veliler Kaymakam ve Belediye Bakan V. Koç ile hatra fotoraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Ana Sayfaya Git