Köcaköy'de okul güvenlik zirvesi!

Okullarda alınacak tedbirler Kocaköy'de masaya yatırıldı. Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Yusuf Turhan'ın başkanlığındaki toplantıda, yeni eğitim yılının huzur ve güven içerisinde geçmesi adına, gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde karar alındı.

Haberler 10.09.2017 - 14:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kocaköy ilçesinde, 2017-2018 Eitim ve Öretim ylnn balamasna ksa bir süre kala okullarda alnacak tedbirlerin görüülmesine yönelik, Kaymakam Yusuf Turhan bakanlnda eitim zirvesi yapld.

ETM ZRVES

Kocaköy Kaymakaml toplant salonunda gerçekleen eitim zirvesine Kocaköy Kaymakam ve Kocaköy Belediye Bakanvekili Yusuf Turhan bakanlk etti. Turhann yansra, lçe Emniyet Amiri, lçe Jandarma Komutan, lçe Yaz leri Müdürü, lçe Milli Eitim Müdürü, Kocaköy Mahalle Muhtarlar, lçe Müftüsü, Toplum Sal Merkezi Bakan, Kocaköy Karaz mam Hatip Mensuplar ve Kültür Dayanma Dernei temsilcisi, Merkez Okul Müdürleri, Anadolu Gençlik Dernei Temsilcisi, Tügva Temsilcisi, Okul Aile Birlii Bakanlar ve Tamal Eitim Temsilcileri katld.

HUZUR VE GÜVEN

Toplantda, okul önlerinde alnacak güvenlik önlemleri, servislerin denetimleri ve okullardaki fiziki eksikliklerin giderilmesi için yaplabilecek çalmalar konuuldu. Kaymakam Turhan, çileri Bakanlnn talimat dorultusunda tüm illerde güvenlik toplants yapldn söyledi. Baarl ve sorunsuz bir yl geçirmek için kaymakamlk, emniyet ve yerel yönetimlerin üzerine düen vazifeleri yerine getirmeye gayret ettiine deinen Turhan, Okul çevrelerinde denetimlere hz vereceiz. Mobil ekiplerimiz okul çevresinde yaanabilecek olumsuzluklara annda müdahale edecek. Uyuturucu satclarna kar özellikle daha da dikkatli olacaz. Gençlerimizin kötü emelli insanlarn ana dümesine izin vermeyeceiz. Servis ve oförlerin denetimlerini de artracaz dedi.

Turhan, toplantya katlan okul müdürleri ve muhtarlar ile yöneticilerin talep ve temennilerini de dinledi.

Ana Sayfaya Git