Köy öğretmeninden kalpleri ısıtan paylaşım

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde köy okulu Ağırtaş İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Dilara Alicik'in öğrencisiyle türkü söyleyip, kaşık çaldığı videosu kalpleri ısıttı.

Haberler 15.08.2018 - 08:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medyada büyük beeni toplayan görüntüde, çiçei burnunda öretmen Dilara Alicik ilk görev yeri Erzurum Tekmandaki köy okulunda ilkokul 3. snf örencisi Serhatla Neet Ertan Bahçe duvarndan atm adl türküsünü söylüyor, bir yandan da örencisiyle birlikte türküye kak çalarak tempo tutuyor.

MÜZK LGSN ÖRENCLERNE DE AILADI

4 yl önce Burdurdaki Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden mezun olan Dilara Alicik, ilk göz ars Tekmandaki köy okulunda 23 örenciye 3 yl boyunca öretmenlik yapt. Müzie olan ilgisini ksa sürede örencilerine de alayan Alicik örencileriyle arkl türkülü videolar çekip sosyal medya hesabnda yaynlyor. O videolardan biri de Alicikin En baarl örencimdi dedii küçük Serhatla Neet Ertan türküsüne çektii videoydu. Dilara Alicik örencileriyle okul dnda da sk sk vakit geçiriyor, onlara sosyal aktiviteler yaptryor.

ÖRENCLERM SERVSM GELENE KADAR BEKLERD

u anda anlurfann Suruç ilçesinde köy okulu Arta lkokulunda görev yapan Dilara Alicik Habertürke yapt açklamada sosyal medyada yank uyandran video için Müzie çok ilgim var. Örencilerimle de sk sk ark, türkü söylüyoruz. Özellikle Atatürkün sevdii türküleri söylüyoruz. Serhat en baarl örencilerimdendi, servisim gelene kadar örencilerim beni beklerdi. O videoyu çektiimiz gün de ders bitmiti, servisi bekliyordum, Serhat da yanmdan ayrlmamt. Birlikte türkü söyleyip, kak çaldk dedi.

Ana Sayfaya Git