Köydeki çocukları oyun parkına taşıdılar

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman'ın Gercüş Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda çocuklar için ilçe merkezindeki Kazım Koyuncu Bulvarı'nda oyun parkı oluşturdu

Haberler 28.06.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gerei görevlendirme yaplan Batmann Gercü Belediyesi, Ramazan Bayramnda çocuklar için ilçe merkezindeki Kazm Koyuncu Bulvarnda oyun park kurdu.

Gercü Belediyesince Kazm Koyuncu Bulvarnda oluturulan ve palyaço, çizgi film kahramanlar ile sihirbazlarn gösterilerinin yer ald oyun parknda, trmanma duvar, atl karnca, dönme dolap, zplayan boa, top havuzu gibi oyun gruplar kuruldu.

Ramazan Bayram boyunca çocuklarn bayram bayram tadnda yaabilmesini salamak amacyla 60 köyden belediye araçlar ile çocuklar ilçe merkezine getirildi. Köyden getirilen çocuklarn yan sra ilçe merkezindeki Suriyeli çocuklar bayram dolaysyla kendileri için kurulan parkta gönüllerince elendi.

çocuklarn gün boyu yemek ihtiyaçlar karland. Alanda kurulan stantlarda da çocuklara elmal, Osmanl ve pamuklu eker ile çeitli hediyeler datld.

lk kez çocuk oyun gruplarnda doyasya elenen çocuklar, belediye yetkililerine teekkür etti.

- Milletimizin hizmetkar olmaya devam edeceiz

Gercü Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Ünal Koç, belediye olarak göreve baladklar tarihten bu yana hep milletin kaynaklarn milletin hizmetine sunacaklarn söylediklerini belirterek bu dorultuda çalmalar balattklarn bildirdi.

Ramazan ay boyunca kurduklar iftar sofralarnda vatandalarla bir araya geldiklerini, birlikte oruç açtklarn dile getiren Koç, bayram hediyesi olarak da çocuklar için özel bir etkinlik düzenlediklerini aktard.

Terör örgütlerinin çocuklarn eline molotofkokteyli ve ta verdiini anlatan Koç, öyle devam etti:

Birileri çocuklarn eline molotofkokteyli, ta verirken biz onlarn eline, kitap, defter, bilgisayar ve tablet veriyoruz. çocuklarmzn sosyal alanda gelimesi için etkinlikler düzenliyoruz. Milletimizin talepleri dorultusunda hizmetlerimizi gerçekletiriyoruz. Milletimizin hizmetkar olmaya devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git