Liseleri nakil sona erdi!

Ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi için tercihler dün saat 17.00'ye kadar alındı.

Haberler 18.08.2018 - 08:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), liselere yerletirme sonuçlarnn açklanmasnn ardndan 4 dönemde tamamlanacak nakil yerletirme sürecinin ikinci dönemi dün akam sona erdi.

MEB tarafndan liselere yerletirme sonuçlarnn açklanmasnn ardndan bir okula yerleemeyen ya da yerletii okulu deitirmek isteyen örenciler, yerletirmeye esas ikinci nakil dönemi tercihlerini dün saat 17.00ye kadar yapabildi.

Tercihler, örenci ve velisi tarafndan https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul veya imam hatip ortaokulunun müdürlüünde yaplabilindi. Yaplan tercihler ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatlacak.

KNC NAKL DÖNEM

Tercih ilemleri, Bakanln http://www.meb.gov.tr veya https://eokul.meb.gov.tr internet adreslerinde yaymlanan tercih listelerine göre yapld. Yerletirmeye esas ikinci nakil tercih bavurular dün saat 17.00de tamamlanmasnn ardndan sonuçlar için gözler 19 Austosta çevrildi. Sonuçlar o gün açklanacak. Ortaöretim kurumlarna yerletirmeye esas üçüncü ve dördüncü nakil dönemi tercihleri ise 27-31 Austosta ve 3-6 Eylülde alnacak.

Ana Sayfaya Git