Memiş güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır il Başkanı Yunus Memiş, Olağanüstü Genel Kurulda güven taseleyerek, yeniden başkan seçildi.

Haberler 01.11.2016 - 07:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

6500e yakn üyesi bulunan Eitimciler Birlii Sendikas (Eitim-Bir-Sen) Diyarbakr l Bakanl haftasonu Olaanüstü Genel Kurula gitti. ki listenin yart kongrede mevcuk Eitim-Bir-Sen l Bakan Yunus Memi bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

Balar ilçesindeki bir okulun salonunda yaplan kongrede, iki liste seçime girdi. Ramazan Yava ve mevcut l Bakan Yunus Memiin yart seçimde, 146 delege oy kulland. Üç oyun geçersiz sayld seçimde oylarn 73ünü alan Memu bir kez daha Eitim-Bir Sen Diyarbakr ube Bakanlna seçildi.

Güven tazeleyen Eitim Bir Sen Bakan Yunus Memi seçim sonuçlarn Söz Habere deerlendirdi. Memi öyle dedi;

Bütün delegasyona teekkür ediyorum

Haftasonu olaan üstü kongre süreci yaand, bu süre de delegasyon gelip oy kulland. Belki de tam istediimiz bir yönetim olmasa da delegasyon yeniden bize bir bakan olarak teveccüh gösterdi. Dolaysyla bize göstermi olduklar bu teveccühten dolay da bütün delegasyonlara teekkür ediyorum.

Bütün üyelerimizin sorunlaryla ilgileneceiz

Bizim bundan sonraki süreçte de birlik beraberlik içinde kardelik havas içinde olacaz. çünkü bu iin kaybedeni yok aksine kazanan var, dolaysyla biz bu kardelik havas içinde kongre sürecimizi yürütmü olduk. Bu süreçten sonrada dostlaryla uraanlar dümanlarn göremez düsturuyla bizlere yol gösteren atamz Selahattin Eyyübinin bu sözleriyle hareket edip 6500 üyemizin tüm sorunlaryla ilgilenip sadece bir grup veya bir kesim deil, bütün üyelerimizin sorunlaryla ilgileneceiz. Daha çok çalp daha çok çaba gösterip Diyarbakr da sendikacl daha öne çkarmak için çalmalarmz yürüteceiz

Biz 6500 üye adna oradayz.

Her yönetimde mutlaka yeni çalmalarn yeni vizyonunu ortaya koymas gerektiini söyleyen Memi, Eer yeni çalmalar ortaya çkmazsa iki yl sonra delegasyon bunu görür ona göre davranacaktr. Dolaysyla herkes apkasn önüne koyup daha çok çalmann hesabn yapacaktr. Aksi bir durum olursa delegasyon yarn bunun hesabn soracaktr. Dolaysyla biz 6500 üye adna oradayz. 6500 üyenin her türlü sorunuyla ilgilenmek durumundayz, ilgilenmeyen yorulan arkada olursa yönetim ile beraber ileri zorlar, çünkü bu süreçte artk tamamen hem Türkiyenin içinde bulundupu durum hem de Diyarbakrn içinde bulunduu bir yn sorun var biz de bu sorunlarn üstesinden en iyi ekilde gelip sorunlarn çözüm noktasnda admlar atacaz. Kardelik ruhu içinde hiç kimseyi ötekiletirmeden, herkesi bir arada toplayp kucaklatran yeni bir modelle hareket edeceiz inallah ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git