Merakla beklenen ‘Siyer Yarışması'nın startı verildi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl Türkiye genelinde düzenlen Siyer Yarışması'nın bu yıl 13 Şubat 2022 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Haberler 09.10.2021 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Vakf Yarma Komisyonu Bakan Hamdin Aslan, Onu Oku Onu Yaa temasyla 13 ubat 2022 tarihinde düzenleyecekleri Siyer Yarmas ile ilgili açklamalarda bulundu.

Açklamasnda, yarmada dereceye girenlere ödüllerin verileceini belirten Aslan, tüm halk yarmaya katlmaya davet etti.

Yarmann bavuru ilemlerinin 8 Ekim ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasnda Peygamber Sevdallarnn web sitesi üzerinden yaplacan hatrlatan Aslan, yarmann dört kategori eklinde yaplacan söyledi.

Güçlüler zayf ezdi, hak ve adalet kayboldu

Peygamberin örnekliinin terk edilmesinden beri dünyann nice buhranlar yaadn belirten Aslan, Bizleri, alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygambere ümmet klan Allaha hamd olsun. O Peygamber ki ahlakn, erdemin, her türlü güzel vasfn zirvesini kendinde tayan, ümmetine kar pek efkatli ve merhametli olandr. O anl Peygamberin örneklii terk edildiinden beri dünya nice buhranlar yaad, nice toplumlar maddi manevi çöküler yaad. Yeryüzünün halifesi olarak yaratlan insan, yeryüzünü fesada uratt. Güçlüler zayf ezdi, hak ve adalet kayboldu. Kin, nefret ve dümanlklar yeryüzünde hakim oldu. Bu olumsuzluklara ramen bize düen, hakkyla ona iman edip yeryüzünü tekrar slamn güneiyle aydnlatmak, hak ve adaleti hakim klmak çabas içinde olmaktr. dedi.

Ana Sayfaya Git