Mezuniyette Evlilik Teklifi

Diyarbakırlı genç, Tunceli'de mezuniyet töreninde pankartla evlilik teklifinde bulundu.

Haberler 12.06.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TUNCELdeki Munzur Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Fakültesindeni bitiren Diyarbakrl Sdk Tüt, mezuniyet töreninde kz arkada Kadriye Karaya üzerinde, Bizim çocuklar sana yenge demek istiyor, Benimle evlenir misin? yazl pankart ile evlilik teklifi yapt. Annesi Perihan Kara ile sürpriz karsnda aran Kadriye Kara, teklifi kabul edince söz yüzüklerini taktlar. Tütün evlilik teklifi yöntemi ile ilgili fotoraflar sosyal medyada ilgi çekti.

EVLLK TEKLF

Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Fakültesinde eitim gören Sadk Tüt, Cuma günü düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomasn alarak okuldan mezun oldu. Tütün diploma ald töreni Diyarbakrdan tand ve Mu Alsaplan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankaclk ve Sigortaclk Bölümünden mezun olan kz arkada Kadriye Kara da annesi Perihen Kara ile birlikte izledi.

YENGE DEMEK

Sdk Tüt, burada üzerinde, Bizim çocuklar sana yenge demek istiyor, Benimle evlenir misin? yazl pankart ile Kadriye Karaya evlilik teklifi yapt. lginç teklif karsnda aran Kadriye Kara, Tütün evlilik teklifini kabul etti ve çift söz yüzükleri takt. Sdk ve Kadriyenin evlilik teklifi ve ekli ile ilgili çekilen fotoraflar sosyal medyada yank uyandrd.

Ana Sayfaya Git