Mezuniyette Evlilik Teklifi

Diyarbakırlı genç, Tunceli'de mezuniyet töreninde pankartla evlilik teklifinde bulundu.

Mezuniyette  Evlilik Teklifi

TUNCELİ'deki Munzur Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Fakültesinde'ni bitiren Diyarbakırlı Sıdık Tüt, mezuniyet töreninde kız arkadaşı Kadriye Kara'ya üzerinde, "Bizim çocuklar sana yenge demek istiyor, Benimle evlenir misin?" yazılı pankart ile evlilik teklifi yaptı. Annesi Perihan Kara ile sürpriz karşısında şaşıran Kadriye Kara, teklifi kabul edince söz yüzüklerini taktılar. Tüt'ün evlilik teklifi yöntemi ile ilgili fotoğraflar sosyal medyada ilgi çekti.

EVLİLİK TEKLİFİ

Munzur Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Fakültesinde eğitim gören Sadık Tüt, Cuma günü düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomasını alarak okuldan mezun oldu. Tüt'ün diploma aldığı töreni Diyarbakır'dan tanıdığı ve Muş Alsaplan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nden mezun olan kız arkadaşı Kadriye Kara da annesi Perihen Kara ile birlikte izledi.

YENGE DEMEK

Sıdık Tüt, burada üzerinde, 'Bizim çocuklar sana yenge demek istiyor, Benimle evlenir misin?' yazılı pankart ile Kadriye Kara'ya evlilik teklifi yaptı. İlginç teklif karşısında şaşıran Kadriye Kara, Tüt'ün evlilik teklifini kabul etti ve çift söz yüzükleri taktı. Sııdık ve Kadriye'nin evlilik teklifi ve şekli ile ilgili çekilen fotoğraflar sosyal medyada yankı uyandırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz