Midyat Kaymakamı, öğrencilerle buluştu

MARDİN'in Midyat ilçesi Kaymakamı Hüseyin Tekin, dezavantajlı bölgelerde eğitim gören 80 başarılı öğrenci ile kahvaltıda buluştu.

Haberler 21.03.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat Kaymakam Hüseyin Tekin ve ilçe Milli Eitim Müdürü Abdulkadir Altay, örencilerin sosyal yönünü gelitirmek, okul motivasyonlarn arttrmak ve baary tevik etmek amacyla dezavantajl 5 krsal mahallelerde bulunan ilkokul ve ortaokullarda eitim öretim gören 80 baarl örenci ve rehber öretmenleri ile kahvaltda bir araya geldi.

ÖRENCLERLE BULUMA

Örencilerle sohbet eden Kaymakam Hüseyin Tekin, bütün çocuklarn özel olduunu belirterek, Bizim için bütün çocuklarmz özeldir, bazlar biraz daha fazla özeldir. Bugün biraz daha fazla özel olan çocuklarmz davet ettik buraya. Kendileriyle alakal burada okullarmzdaki rehber öretmenlerimiz, lçe Milli Eitim Müdürlüümüz ve Kaymakamlmzn maddi destekleri neticesinde bir organizasyon gerçekletirdik. Güzel bir etkinlik. Bunlar ilerleyen zamanlarda iyi bir anne baba olacaklar, iyi bir vatanda olacaklar, iyi bir kamu görevlisi olacaklar, iyi bir çalan olacaklar. En önemlisi iyi bir vatanda olacaklar. Onun için ben bu organizasyonda emei geçen bütün eitimcilerimize, lçe Milli Eitim Müdürlüümüze can gönülden teekkür ediyorum dedi.

lçe Milli Eitim Müdürü Abdulkadir Altay ise çocuklarmzn dünyasna vakf olan, örencilerimiz ile birebir ilgilenen arkadalarmz, kendilerince özel hissettikleri örencimizi bir araya getirdiler, burada onlar mutlu ettiler, birbirleriyle kaynamalarna vesile oldular diye konutu.

Örenciler ise ilk defa böyle bir etkinlie katldklarn, bundan dolay çok sevindiklerini belirterek, Kaymakam Hüseyin Tekine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git