Milli Savunma Üniversitesi MSÜ sınav yerleri ÖSYM AİS giriş aktif edildi

MSÜ sınav yerleri çok merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi sınavına sadec sayılı günler kalmışken, herkes MSÜ sınav yeri açıklandı mı aramasına odaklandı. MSÜ sınav yerleri MEB tarafıdan mı açıklandı mı? Normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerde MEB sınavları da kaldığı yerden devam ederken, so olarak MSÜ sınavı için açıklama yapıldı. MSÜ sınav yerleri, MSÜ sınavı ne zaman gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Haberler 04.06.2020 - 23:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MSÜ snav yerleri çok merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi snavna sadec sayl günler kalmken, herkes MSÜ snav yeri açkland m aramasna odakland. MSÜ snav yerleri MEB tarafdan m açkland m? Normalleme sürecine girdiimiz u günlerde MEB snavlar da kald yerden devam ederken, so olarak MSÜ snav için açklama yapld. MSÜ snav yerleri, MSÜ snav ne zaman gibi sorularn cevaplarn sizler için aratrdk.

MSÜ SINAV YERLER BELL OLDU MU?

MSÜ snava giri belgeleri eriime açld.

ÖSYM u duyuru yapt

2020-MSÜ Snava Giri Belgeleri Eriime Açld

14 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav (2020-MSÜ) adaylarnn, snava girecekleri bina/salonlara atanma ilemleri tamamlanmtr.

Adaylar, snava girecekleri yer bilgisini gösteren Snava Giri Belgesine ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 04 Haziran 2020 tarihinde saat 16.00dan itibaren T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleri ile edinebileceklerdir.

DKKAT!

14 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-MSÜ için adaylar, saat 10.00dan sonra snav binalarna alnmayacaktr.

Kamuoyuna saygyla duyurulur.

MSÜ SINAVI NE ZAMAN VE SAAT KAçTA?

MSÜ snav 2020 senesinde 14 Haziran tarihinde saat 10.15te gerçekletirilecek.

Snav süresi ise 135 dakikadr.

SINAVA GRERKEN ADAYIN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN BELGELER

1) 2020-MSÜ SINAVA GR BELGES: Adaylar, Snava Giri Belgelerini, snavn yaplaca hafta içinde T.C. Kimlik Numaralar ve ifreleri ile ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebileceklerdir. Belgenin üzerinde adayn snava girecei merkez, bina, salon bilgileri ile fotoraf yer alacaktr. Hiçbir aday Snava Giri Belgesinde yazl olan salondan baka bir yerde snava giremez. Snava Giri Belgesinde yazl olan salondan baka bir yerde snava giren adayn snav geçersiz saylr.

Adaylar, Snava Giri Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çktlarn snavda yanlarnda bulundurmak zorundadr. Snava Giri Belgesini yanlarnda bulundurmayan adaylar, snav binasna alnmayacaklardr. Belge üzerinde adayn fotorafnn bulunmas zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazcdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoraflarnn görünür olmasna dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafndan belirlenmi bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yaz, resim, iaret vb. bulunduu takdirde adayn snav geçersiz saylacaktr. Snava Giri Belgesini kaybeden adaylar, internetten yenisini edinebileceklerdir.

Ana Sayfaya Git