Müdürün çaresizliği

Şanlıurfa'da öğretmenin bakıcısı işten aniden ayrılan 1 yaşındaki çocuğuna, öğrencilerin dersi aksamasın diye okul müdürü bakmaya başladı.

Haberler 12.09.2019 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Haliliye ilçesindeki Fevzi çakmak Anaokulunda öretmen olarak görev yapan Merve Keskinin kz Deniz Keskinin bakcs iten ayrld. Öretmen Keskin, durumu okul müdürü Abdurrahman Arsuya bildirdi. Bunun üzerine Müdür Arsu da Keskine kzna okula getirmesi halinde kendisinin bakabileceini

Kzn Arsuya teslim eden öretmen Merve Keskin, daha sonra 25 örencisine ders verdi. Okul müdürü Arsu, odasnda bir yandan küçük Denize bakarken, bir yandan da okulun idari ilerini yürüttü.

- Bir çocua, 25 örenci feda edemezdik

Okul Müdürü Abdurrahman Aksu, gazetecilere yapt açklamada, eitim ylnn birkaç gün önce baladn hatrlatt.

Örencilerin öretmensiz kalmasn istemediini, bunun için de elinden geleni yapmaya çaltn belirten Aksu, unlar söyledi:

Hocamz beni arad, bakcsnn ii braktn ve okula gelemeyeceini, çocukla yalnz kaldn, ne yapacan bilmediini söyledi. Biz de Siz getirin çocuu, hem i yaparm hem de çocuumuza bakarz. dedik. Biz burada bir çocua bakarz, 25 çocuu feda etmek istemedik. Tüm çocuklar bizim çocuklarmz. Öretmenimiz u an snfta, örencileriyle ilgileniyor. Biz de burada hem çocuumuza bakyoruz, hem de iimizi yapyoruz. nallah bakc iini de bugün yarn halledecek öretmen arkadamz.

- çocuum müdür odasnda ben snftaym

Öretmen Merve Keskin de fedakar davranndan dolay müdür Aksuya teekkür etti.

Hem çocuunu hem de örencilerini yalnz brakmad için mutlu olduunu vurgulayan Keskin, Dün çocuumun bakcs ii brakt, benim de 25 örencim var. Müdür Beyi aradm. Sa olsun çocuu okula getirebileceimi söyledi. çocuum müdür odasnda, ben de burada snfta 25 örencime eitim veriyorum. Müdür Beye çok teekkür ederim. dedi.

Ana Sayfaya Git