Müzik aletleri kursu açtı

Hani İlçe Belediyesi tarafından, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezinde kursiyer öğrencilere yönelik Buhurizade Mustafa Itri müzik atölyesi oluşturuldu.

Haberler 05.03.2018 - 15:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, belediye olarak 17 aylk görev süresi sonucunda kurmu olduklar tesisler altyaps bünyesinde, ilçede çok youn bir ekilde spor, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmesine araclk ettiklerini söyledi.

Karaköprü Belediyespor-Cizrespor 2-1

Yazc, Biz bu etkinliklere gerek Hani Kaymakaml gerekse Hani Belediyesi olarak her zaman destek veriyoruz. Hani Belediyesi Necip Fazl Ksakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezimizde çocuklarmza ve gençlerimize yönelik çeitli kültür, spor ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Hani tarihinde ilk defa belediye çalmalaryla ilçemizin sosyal hayatna, spor, kültür ve sanatna katkda bulunmaya baladk. Sanatsal kurslara 4 ayr dalda ilk etapta 300 kiinin bavurmas bizleri son derece sevindirdi dedi.

SES ETM ALDILAR

Bakan Yazc, Hani Belediyesi ve Hani Kaymakaml Halk Eitim Merkezi Müdürlüü ibirlii ile ilk etapta ses eitimi, gitar, balama, keman, bateri ve piyano kurslar açp,açlan bu kurslara okullarda görev yapan 4 müzik öretmeninin görevlendirildiini söyledi. 6 ay süreli açlan kurslarda baar gösteren kursiyerlere kurs bitirme belgesi verilirken, gençlerin aldklar müzik eitimlerini daha da ileriye taya bilmeleri için Hani Belediyesi bünyesinde geçlere yönelik hizmet veren Necip Fazl Ksakürek Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde sanatsal faaliyetlerin arttrlaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git