Ödüllerini aldılar

Kredi Yurtlar Kurumu'nun Diyarbakırdaki Yurtlarında barınan öğrenciler arasında gerçekleştirilen sportif aktivitelerinde başarı gösteren takım ve öğrencilere, madalya, başarı belgesi ve kupaları törenle verildi.

Haberler 02.01.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü ile Kredi Yurtlar Kurumuna bal Yurt Müdürlüklerinin ibirliiyle, sosyal aktiviteleri artrma gayesiyle, Yurt örencileri arasnda, bir dizi sportif faaliyette bulunuldu.

YURTLARDA TURNUVA

Masa Tenisi, Futsol, Voleybol, Atletizim bata olmak üzere yaplan turnuvalarda büyük baar göstererek, birinci gelen, ampiyon olan takm ve örenciler için, önceki gün ödül datm töreni düzenlendi.

Spordan sorumlu Vali Yardmcs Sercan Gökdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Metin Ylmazn katld törende, derece alan takm ve örencilere kupa, baar belgesi ve madalyalar verildi.

Yurtta kalan örenciler arasnda sosyal dayanmay artrmak ve sportif faaliyetlerin kapsamn geniletmek amacyla, yeni ylda da benzer çalmalarn devam edecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git