Ödüllerini aldılar

Kredi Yurtlar Kurumu'nun Diyarbakırdaki Yurtlarında barınan öğrenciler arasında gerçekleştirilen sportif aktivitelerinde başarı gösteren takım ve öğrencilere, madalya, başarı belgesi ve kupaları törenle verildi.

Ödüllerini aldılar

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Yurt Müdürlüklerinin işbirliğiyle, sosyal aktiviteleri artırma gayesiyle, Yurt öğrencileri arasında, bir dizi sportif faaliyette bulunuldu.

YURTLARDA TURNUVA

Masa Tenisi, Futsol, Voleybol, Atletizim başta olmak üzere yapılan turnuvalarda büyük başarı göstererek, birinci gelen, şampiyon olan takım ve öğrenciler için, önceki gün ödül dağıtım töreni düzenlendi.

Spordan sorumlu Vali Yardımcısı Sercan Gökdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Metin Yılmaz'ın katıldığı törende, derece alan takım ve öğrencilere kupa, başarı belgesi ve madalyaları verildi.

Yurtta kalan öğrenciler arasında sosyal dayanışmayı artırmak ve sportif faaliyetlerin kapsamını genişletmek amacıyla, yeni yılda da benzer çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler