Öğrenciler ter döktü veli manevi destekte

Öğrenci ve velilerde Liselere Geçiş Sınavı (LGS) heyecanı yaşandı. Öğrenciler içeride ter dökerken, veliler ise Kur’an-ı Kerim okuyup çocuklarına dua ederek manevi destekte bulundular.

Haberler 07.06.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabahn erken saatlerinde snava girmek için okullarn yolunu tutan örencilere velileri, okul girilerine kadar elik etti. Örenciler, daha sonra sosyal mesafe ve maske kuralna uymalar noktasnda snav görevlileri tarafndan uyar yaplarak okullara alnd. Örenciler içeride ter dökerken, veliler ise darda çocuklarnn baars için Kuran- Kerim okuyup dua ederek manevi destekte bulundular.

Olumun heyecann yenmek ve baarl olmak için Kuran- Kerim okuyup dua ediyorum

Olu Yunus Emrenin snava girerken çok heyecanl olduunu, heyecann yenmesi için Kuran- Kerim okuyarak kendisine dua ettiini kaydeden anne Hatice Ate, Olum malum pandemiden dolay pek okula gidemedi. Ara sra özel eitim kurumuna gitti, yani eitim pek verimli olmad. Yeterince snava da hazrlanamad, bakalm hayrls. Rabbim tüm örencilere baarlar nasip etsin nallah. dedi.

Manevi açdan onlara destek olmaya çalyoruz

Tüm örencilerin baars için Yasin-i erif süresini okuyup kendilerine dua ettii söyleyen velilerden Oya Ercan, Kzm lknur snava girdi. Biz de manevi açdan onlara destek olmaya çalyoruz. Onlar elinden geleni yapt imdi snava girdiler. Rabbimiz artk ne takdir ederse. Kzm Sosyal Bilimler Lisesini kazanmak istiyordu. nallah Rabbim gönlüne göre verir. temennisinde bulundu.

nallah emekleri boa çkmaz

Olu Ensar 7inci snftan beri çaltrdklarn ve son bir hafta da günde iki defa denemelere girdiini söyleyen Sabiha Duk, öyle devam etti: Elinden geldii kadar canl derslere katld, çalt. Yeterince hazrlandn düünüyorum. Snav esnasnda bir heyecan yaamasa inallah iyi geçecek. Olumun hedefi Malatya Fen Lisesini kazanmak. Gidip okulu da gezdi, kampüsü görünce daha da bir heyecanland. Nasipse inallah kazanr. Biz de onlara dua ediyoruz. Rabbim haklarnda hayrlsn nasip etsin. nallah emekleri boa çkmaz. Tüm örencilere baarlar diliyorum.

çocuklar pandemi sürecinden dolay snav moduna giremedi

çocuklarn pandemiden dolay snav moduna giremediklerini belirten Velilerden Nihat Ödemi, çocuklarn hem okuldan uzak kalmalar hem de arkadalarndan uzak kalmalar nedeniyle o atmosferleri pek yaayamadlar. Kzm Sümeyye kendi imkanlar ölçüsünde hazrland. Kzm veteriner hekim olmak istiyordu ama daha erken. leriki süreçte ne olur zaman gösterecek. Allah tüm örencilerin emeklerini boa çkarmasn. dedi.

Ana Sayfaya Git