Öğrencilere kahvaltı ikramı

Batman Belediyesi tarafından, "Kahvaltılı Sabahlar Okulda Başarı Sağlar" projesi kapsamında 3 okulda her sabah 2 bin 57 öğrenciye kahvaltı ikramında bulunuluyor.

Haberler 14.02.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Batman Belediyesi tarafndan, 3 okulda her sabah 2 bin 57 örenciye kahvalt ikramnda bulunuluyor.

Kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda Batman Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Ertu evket Aksoyun, vatandalar belediye hizmeti ile buluturmak amacyla balatt çalmalar sürüyor.

Sosyal sorumluluu içeren çalmalar dorultusunda hazrlanan, Kahvaltl Sabahlar Okulda Baar Salar adl projenin kentte sömestr tatilinin ardndan uygulanmasna baland.

Proje ile her gün 3 okulda 2 bin 57 örenciye kahvalt verilirken, örenciler okulda kahvalt yapabilmenin mutluluunu yayor.

- te belediyelerimizin yapmas gereken bu

Beraberinde Belediye Bakan Vekili Aksoy ile projenin uyguland okullardan Mehmet Akif lkokulunu ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, örencilerle ayn masada kahvalt yapt, onlarla sohbet etti.

Vali Deniz, kahvaltnn örenciler için önemine deinerek, kentte her gün 2 bini akn örenciye kahvalt verildiini söyledi.

Kahvalt yapmadan salkl bir nesil düünmek mümkün deil. te belediyelerimizin yapmas gereken bu. Sosyal belediyecilik de halkn parasn halkn hizmetine sunmay gerektiriyor. diyen Deniz, çalmann hazrlanmasnda ve uygulanmasnda emei geçenlere teekkür etti.

Deniz, benzer projelerin kentte uygulanmasna devam edileceini vurgulayarak, Belediye Bakan Vekili Aksoyun öncülüünde belediye tarafndan halka güzel hizmetler sunulmas için balatlan çalmalarn sürdüünü kaydetti.

- Kahvalt hizmeti sürecek

Aksoy, yl sonuna kadar sürdürecekleri uygulamaya gelecek yl daha çok okulda devam etmeyi planladklarn söyledi.

Geleceimiz olan çocuklarmza hem kahvalt yapma alkanln kazandrmay hem de kahvalt yapmak suretiyle derslerini daha iyi takip etmelerini salamay amaçlyoruz. ifadelerini kullanan Aksoy, bu projeye yeni hizmetlerin eklenebileceini aktard.

Proje kapsamnda daha çok okulda bu uygulamay gerçekletirmek için Batmanl hayrseverlere çarda bulunan Aksoy, katk sunmak istemeleri halinde belediye ile irtibata geçebileceklerini belirtti.

Aksoy, Ben üç okula, siz bir okula bu imkan salarsnz böylece bu halka büyür. Vatandalarn sosyal medya hesaplarndan ve bize gönderdikleri mesajlardan bu hizmetin daha çok okulda verilmesini istediklerini görüyoruz. Ancak bu bir bütçe meselesidir. dedi.

Hayrseverlerin, kurum ve kurulularn katks ile daha iyi sonuçlar alacaklarn düündüklerini dile getiren Aksoy, akl ve gönül birlii içerisinde, vatandalarla bütünleerek, onlar dinleyerek, milletin kaynaklarn yine millet için kullanarak daha iyi hizmetler sunmaya çalacaklarn söyledi. Aksoy, bu hizmetlerin süreceini aktard. Örenciler de kendilerine kahvalt ikramnda bulunan belediyeye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git