Öğrencilere kırtasiye yardımı

Kırtasiye dağıtımına katılan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar "Her zaman geleceğin teminatı olan çocukların yanındayız’’ dedi.

Haberler 29.09.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet ve Kalknma Partisi (AK Parti) Diyarbakr l Bakan Muhammed Dara Akar, Silvan lçe Bakan Nimet Aksoy, il bakan yardmclar ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Sur ilçesinde bulunan Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki ihtiyaç sahibi örencilere, krtasiye yardmnda bulundu.

ÖRENCLERE KIRTASYE YARDIMI

Akar, parti olarak eitimin öneminin farknda olduklarn belirterek, gelecein teminat ve büyükleri olan, çocuklara her türlü destei vereceklerini söyledi. Terör olaylarndan madur olmu Sur ilçesinde okuyan çocuklarn kendileri için çok önemli olduunu aktaran Akar, Her kesin terör olaylarndan madur olmu ailelerin ve çocuklarnn yannda olmas gerekiyor. Biz AK Parti Diyarbakr il ve ilçe tekilatlar her zaman terör olaylarndan dolay madur olmu ailelerin ve çocuklarnn yannda olmaya, dertlerini kendi derdimiz yapp çare olmaya çalyoruz. Eer çocuklarmz gülerse tüm dünya güler. çocuklar ülkemizin gelecei, yarnlarmz ve umutlarmz olduunu çok iyi biliyoruz. Bu çocuklarn bu sralarda daha iyi yetimesi için gerekli eitim malzemelerinin ne olduunun bilincini tadmz için desteklerimize devam edeceiz. Biz de maddi durumu iyi olmayan örencilere yönelik krtasiye yardm yapmak istedik. Okul yönetimine, beraberimizde getirdiimiz krtasiye malzemelerini örencilere datmalar için teslim ettik. Elimizden geldii kadar dün ve bugün olduu gibi yarn da örencilerimize katk sunmaya devam edeceiz dedi.

Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi yaptklar krtasiye yardmndan dolay l Bakan Akara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git