Öğrencilere kırtasiye yardımı

Kırtasiye dağıtımına katılan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar "Her zaman geleceğin teminatı olan çocukların yanındayız’’ dedi.

Öğrencilere kırtasiye yardımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Sur ilçesinde bulunan Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencilere, kırtasiye yardımında bulundu.

ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Akar, parti olarak eğitimin öneminin farkında olduklarını belirterek, geleceğin teminatı ve büyükleri olan, çocuklara her türlü desteği vereceklerini söyledi. Terör olaylarından mağdur olmuş Sur ilçesinde okuyan çocukların kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Akar, "Her kesin terör olaylarından mağdur olmuş ailelerin ve çocuklarının yanında olması gerekiyor. Biz AK Parti Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları her zaman terör olaylarından dolayı mağdur olmuş ailelerin ve çocuklarının yanında olmaya, dertlerini kendi derdimiz yapıp çare olmaya çalışıyoruz. Eğer çocuklarımız gülerse tüm dünya güler. Çocuklar ülkemizin geleceği, yarınlarımız ve umutlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu çocukların bu sıralarda daha iyi yetişmesi için gerekli eğitim malzemelerinin ne olduğunun bilincini taşıdığımız için desteklerimize devam edeceğiz. Biz de maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik kırtasiye yardımı yapmak istedik. Okul yönetimine, beraberimizde getirdiğimiz kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıtmaları için teslim ettik. Elimizden geldiği kadar dün ve bugün olduğu gibi yarın da öğrencilerimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi yaptıkları kırtasiye yardımından dolayı İl Başkanı Akar'a teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz