Öğretim elemanlarına proje eğitimi

5-6 Aralık 2016 tarihlerinde üniversitemizin farklı birimlerinden öğretim üyelerimizin katıldığı ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından verilen PCM-Project Cycle Management (Proje Döngüsü Yönetimi) eğitimi tamamladı.

Haberler 09.12.2016 - 08:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katlmclarn AB (Avrupa Birlii) hibeleri ve Kalknma Ajanslarna yönelik proje imkanlar hakknda bilgilendirilmesi ile proje hazrlama, uygulama, izleme ve deerlendirme faaliyetlerinin kalitesinin iyiletirilmesi amaçlanan eitimle öretim üyelerimizin proje tabanl düünebilme ve projelerini mantksal çerçeve yaklamyla hazrlayabilme imkan bularak, çaltklar birimin yönetsel, mali ve akademik kapasitelerinin artrlmasna katkda bulunmas hedeflendi.

PROJE ETM

Eitimin son dersinde öretim üyelerinin yannda olan ve Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Dr. Hasan MARALa bir teekkür ziyareti gerçekletiren üniversitemiz Genel Sekreter Yardmcs Yrd. Doç. Dr. Ufuk Bircan, yeni dönemle birlikte Dicle Üniversitesinde bu gibi eitimlere arlk verileceini belirterek, amaçlarnn yürütülen bilimsel faaliyetlerin mümkün olduunca projelendirilmesi olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git