Okul müdürü, 890 öğrenci adına Dicle Elektrik’e teşekkür etti

Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik mahallesindeki Gazi Ortaokulu’nun Müdürü Berçem Yalçınkaya, öğrenci ve velilerden gelen talebe duyarsız kalmadı. Müdür Yalçınkaya, okul çevresi ile bahçesini aydınlatan Dicle Elektrik Dağıtım’a 890 öğrencisi adına hazırladığı bir teşekkür plaketi verdi.

Haberler 30.12.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Gazi Ortaokulunda okuyan örenci, öretmen ve velilerden gelen aydnlatma talebine duyarsz kalmayan Dicle Elektrik, ksa sürede okul çevresindeki cadde ve sokaklar ile bahçesini aydnlatt. Bunun üzerine Okulun Müdürü Berçem Yalçnkaya, Dicle Elektrik Datm l Müdürü Uur Yakay ziyaret ederek hem örencileri, hem de veliler adna teekkürlerini iletti.

Dicle Elektrik duyarsz kalmad

Berberinde getirdii teekkür plaketini örenci ve velileri adna Yakaya veren Yalçnkaya, Okulumuz ehitlik mahallesinde bulunuyor. Özellikle kn hava karardktan sonra okul çevresinde adeta göz gözü görmüyordu. Hava erken karardndan son saatlerdeki beden eitimi derslerini dahi karanlkta yapmak zorunda kalyorduk. Örencilerimiz korkuyorlard. Velilerimiz de tedirgindi. Örencilerimiz, velilerimiz ve bizden gelen talebe irketiniz duyarsz kalmad. çözüm odakl davranarak ksa sürede hem okul çevresindeki cadde ve sokaklar, hem de okul bahçemiz l l aydnlattnz. Sa olun, var olun. Bu duyarllndan dolay ahsnzda Dicle Elektrik Datm örencilerim ve velilerim adna kutluyor, teekkür ediyorum dedi.

Vatanda memnuniyeti önemli

Dicle Elektrik Datm Diyarbakr l Müdürü Uur Yaka ise, k aylarna girilmesi ile birlikte artan i yüküne ramen vatandalardan gelen talepleri geri çevirmediklerine dikkat çekti. Gazi Ortaokulundan gelen talebe de duyarsz kalmalarnn mümkün olmayacana dikkat çeken Yaka, Özellikle bir okuldan gelen talebe duyarsz kalamazdk. Bu sebeple hemen çalma balatarak okul çevresindeki cadde ve sokaklarn yan sra bahçeyi aydnlattk. Dicle Elektrik olarak, cadde ve sokaklar l l olan, kesintisiz elektrik enerjisi verebildiimiz bir Diyarbakr için gece gündüz çalyoruz. Bazen sorumluluumuzda olmayan ilerde dahi gelen hakl taleplere yetimeye çalyoruz. Bölgenin enerji irketi olmann gerei olarak sorunlarnn çözümüne katkda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Vatandan memnuniyeti bizim için her türlü övgüden üstündür eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git