Okul öncesinde kitap seferberliği

Türkiye geneli 6 şehirden 10 okul öncesi öğretmeni çocuklara erken yaşta kitap sevgisi aşılamak için eTwinning'de bir araya geldi.

Haberler 11.05.2022 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara Etimesgut ehit Seçkin çil Anaokulunda görev yapan Büra Özdemir ve Mehmetçik Anaokulunda görev yapan Fatma Yavuzun kuruculuunda balayan projeye; Sivas Yldzeli Anaokulundan Gülçin Ata, Isparta Keçiborlu Gonca Anaokulundan Sema Yayl Gale, Adana Seyhan Küçükdikili lkokulundan Sdka Bulut, stanbul Ataehir Ali Nihat Tarlan lkokulundan Mehtap Türkolu, stanbul Bahçelievler Hazm Ersu lkokulundan ule Turgay, Diyarbakr Yeniehir Katip çelebi lkokulundan Nida Bayk, Ankara Etimesgut Mehmetçik Anaokulundan Fatmanur Yeilkaya ve ehit Seçkin çil Anaokulundan Gülgün çetin örencileriyle birlikte katld.

BANA KTAP OKUR MUSUN?

Proje ortaklar amaçlarnn okul öncesi dönemde okuma alkanlna zemin oluturmak, çocuklara okuma farkndal kazandrmak velilerle ibirlii içinde çocuklarn kitaplarla ba kurmalarn salamak olduunu belirtti. Ayrca davet ettikleri uzman konuklarn online eitimleriyle de desteklenen ve örenci merkezli olarak planlanan projede çocuklarn hayal güçlerini gelitirmek, düünme becerilerine katk salamak için drama, yaparak-yaayarak örenme ve veli katlm etkinliklerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git