Okullar ne zaman açılıyor? telafi eğitimi ne zaman başlayacak?

Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? gibi sorular korona gündeme geldiği günden beri çok merakla aranmaktaiken geçtiğimiz gün Milli Eğitim bakanlığı tarafından Bilim Kurulunun da onayı ile çok merakla beklenen soru yanıt buldu. Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? sorularını soran vatandaş için geçtiğimiz gün yapılan açıklama ve tüm detaylar haberimizde.

Haberler 04.06.2020 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullar ne zaman açlyor? Telafi eitimi ne zaman? gibi sorular korona gündeme geldii günden beri çok merakla aranmaktaiken geçtiimiz gün Milli Eitim bakanl tarafndan Bilim Kurulunun da onay ile çok merakla beklenen soru yant buldu. Okullar ne zaman açlyor? Telafi eitimi ne zaman? sorularn soran vatanda için geçtiimiz gün yaplan açklama ve tüm detaylar haberimizde.

Geçtiimiz hafta düzenlenen kabine toplants akabinde bu dönem okullarn açlmayaca Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan açklanmt. EBA üzerinen canl ders uygulamasnn 19 Hazirana kadar sürecei açklanrken, Okullar ne zaman açlyor? Telafi eitimi ne zaman? gibi sorular çok sklkla sorulmaya balanmt.te telafi eitimi ile ilgili Milli Eitim Bakanl açklama yapt.

OKULLAR NE ZAMAN AçILACAK?

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, yeni eitim - öretim ylnn Eylül aynda balayacan duyurdu.

TELAF ETM NE ZAMAN BALIYOR?

Milli Eitim Bakanlndan yaplan açklamada, Resmi eitim ve öretim kurumlar için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eitimi 31 Austos Pazartesi balayacak ve üç hafta sürecek denildi.Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk da açklamasnda Destekleme ve yetitirme kurslar ile telafi eitimlerimize yl içerisinde devam edeceiz ded

Ana Sayfaya Git