Okullar ne zaman açılıyor? telafi eğitimi ne zaman başlayacak?

Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? gibi sorular korona gündeme geldiği günden beri çok merakla aranmaktaiken geçtiğimiz gün Milli Eğitim bakanlığı tarafından Bilim Kurulunun da onayı ile çok merakla beklenen soru yanıt buldu. Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? sorularını soran vatandaş için geçtiğimiz gün yapılan açıklama ve tüm detaylar haberimizde.

Okullar ne zaman açılıyor? telafi eğitimi ne zaman başlayacak?

Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? gibi sorular korona gündeme geldiği günden beri çok merakla aranmaktaiken geçtiğimiz gün Milli Eğitim bakanlığı tarafından Bilim Kurulunun da onayı ile çok merakla beklenen soru yanıt buldu. Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? sorularını soran vatandaş için geçtiğimiz gün yapılan açıklama ve tüm detaylar haberimizde. 

Geçtiğimiz hafta düzenlenen kabine toplantısı akabinde bu dönem okulların açılmayacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. EBA üzerinen canlı ders uygulamasının 19 Haziran'a kadar süreceği açıklanırken, Okullar ne zaman açılıyor? Telafi eğitimi ne zaman? gibi sorular çok sıklıkla sorulmaya başlanmıştı.İşte telafi eğitimi ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. 

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim - öğretim yılının Eylül ayında başlayacağını duyurdu.

TELAFİ EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi 31 Ağustos Pazartesi başlayacak ve üç hafta sürecek' denildi.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da açıklamasında "Destekleme ve yetiştirme kursları ile telafi eğitimlerimize yıl içerisinde devam edeceğiz" ded

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler