Okullara “Siyer Yarışması” ziyareti

Peygamber Sevdalıları Vakfı yetkilileri, Derik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, umre ödüllü siyer yarışması hakkında bilgiler verdi.

Haberler 13.12.2019 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Vakf tarafndan Onu Oku, Onu Yaa sloganyla Türkiye genelinde düzenlenecek olan siyer yarmas, 2 ubat Pazar günü yaplacak.

Snav kapsamnda Mardin merkez ve ilçelerinde de hem kaytlar alnyor hem de okullar ziyaret edilerek yaplacak snav hakknda bilgilendirilmelerde bulunuyor.

Peygamber Sevdallar Vakf temsilcileri, Derik Kz Anadolu mam Hatip Lisesini ziyaret ederek, snav hakknda okul yönetimi ve örenciler bilgiler verdi.

Türkiye genelinde düzenlenecek siyer yarmas ile ilgili düüncelerini dile getiren Okul Müdürü Sedat Temel, Siyer Snav çalmalarn memnuniyetle karladklarn ve her sene bir gelenek olarak sürdürmesinden mutluluk duyduklarn ifade etti.

YARI çERSNDELER

Örencilerin tatl bir yar evkiyle yarmaya dhil olduklarn dile getiren Temel, Bu tür hayrl etkinlikler vesilesiyle ifsat edilmeye çallan toplumumuzun ftratna kavumas için çok önemli görüyorum. çünkü Peygamberimizi sevmek ve yaamak Onu tanmakla baladnn bilincindeyiz. Yaplan bu hayrl çalmaya vesile ve önayak olan siz Peygamber Sevdallar Vakf gönüllülerinden Allah raz olsun. dedi.

Göstermi olduklar ilgiden dolay teekküllerini ileten Peygamber Sevdallar Vakf Derik Temsilcisi Ahmet Akta da okullar gezerek okul müdürleri bata olmak üzere öretmen ve örencilere bilgilendirmelerde bulunduklarn ifade etti.

Yaplacak siyer yarmasna büyük bir teveccühün var olduunu belirten Akta, Allah`a hamdolsun imdiye kadar birçok kii kayt yapt. Ziyaretlerde vakfmzn çalmalarn anlatyoruz. dedi.

Okul örencileri ise yaplacak yarmaya katlacaklarn söylediler.

Ana Sayfaya Git