Önemli Bir Adımdır!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Sizlerden bu sınavı hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir fırsat olarak görmenizi ve emeklerinizin karşılığını alarak üniversiteli olma yolunda atacağınız bir adım olarak değerlendirmenizi istiyorum." ifadesini kullandı.

Haberler 12.03.2017 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz, yaymlad mesajda, pazar günü yaplacak YGSye girecek örencilere baarlar diledi ve snavn örenciler için idealleri yolunda güzel bir balangç olmasn temenni etti.

Ylmazdan YGS mesaj

Ylmaz, Sizlerden bu snav hedeflerinize ulaabileceiniz bir frsat olarak görmenizi ve emeklerinizin karln alarak üniversiteli olma yolunda atacanz bir adm olarak deerlendirmenizi istiyorum. ifadesine yer verdi.

Örencilerin snavda baarl olmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiine inandn belirten Ylmaz, u deerlendirmede bulundu:

Kendinize bu hususta da güvenin ve baaracanza inann. Siz gençlerimiz bizler için çok kymetlisiniz. Her zaman yannzda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yannzda olacan asla unutmayn. Snavnz nasl sonuçlanrsa sonuçlansn hiçbir snav sizin deerinizi belirlemeyecektir. Snava büyük bir azim ve özveriyle hazrlanan tüm örencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarnn yannda olan velilerimizin snav heyecann paylayor, Yükseköretime Geçi Snavna girecek tüm örencilerimize baarlar diliyorum.

Ana Sayfaya Git