Oruç tutan öğrenciler öğle saatinde kitap okuyor

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Şehit Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı dolayısıyla oruçlarını tutarken boş geçen öğle yemeği saatinde ise kitap okuyor.

Haberler 23.05.2019 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehit Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Uslu ve okulun kütüphane kulübünün düzenledii programda, örenciler bir taraftan oruçlarn tutarken, bir taraftan da öle yemei saatlerini kitap okuyarak deerlendiriyor. Örenciler, öle yemei saati olan 12.00 ile 13.00 arasnda oruçlu olduklar için öretmenleriyle birlikte açk havada kitap okuyor.

Oruç tutan örenciler

Kz Meslek Lisesi örencileri, Okul Müdürü Adem Uslu ve kütüphane kulübü öretmelerine böyle faydal bir etkinlik düzenledikleri için teekkür etti. Örenciler, Ramazan ay dolaysyla okulumuzdaki hemen herkes orucunu tutuyor. Orucunu tutamayanlar yemeklerini yemee giderken, oruçlu olanlar ise okulumuzun bahçesinde açk havada bir saat kitap okuyor. Bizler için çok faydal bir etkinlik. Bu etkinlik sayesinde kitap okuma alkanlmz geliiyor. Kitap okurken açlmz unutuyoruz, kendimizi kitaplarn büyüsüne brakyoruz. Bu faydal etkinlii bizler için organize edenlere teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git