ÖSYM fotoğraf güncelleme 2020 ÖSYM fotoğraf değiştirme edevlet ve AİS şifresi ile mümkün

ÖSYM fotoğraf güncelleme 2020 araması ÖSYM sınav başvurusu yapmak isteyen binlerce kişi tarafından şu sıralar çok sık soruluyor. Yeni ÖSYM sınavına girmek için ÖSYM başvurularını tamamlamak adına ÖSYM fotoğraf değiştirme, ÖSYM fotoğraf güncelleme 2020 tüm detayları yanlışsız olarak tamamlamanız için araştırdık. Aktif olan ÖSYM sisteminden fotoğraf değiştirme işlemlerinin nasıl yapıldığını aşağıda bulabilirsiniz.

Haberler 11.06.2020 - 17:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖSYM fotoraf güncelleme 2020 aramas ÖSYM snav bavurusu yapmak isteyen binlerce kii tarafndan u sralar çok sk soruluyor. Yeni ÖSYM snavna girmek için ÖSYM bavurularn tamamlamak adna ÖSYM fotoraf deitirme, ÖSYM fotoraf güncelleme 2020 tüm detaylar yanlsz olarak tamamlamanz için aratrdk. Aktif olan ÖSYM sisteminden fotoraf deitirme ilemlerinin nasl yapldn aada bulabilirsiniz.

ÖSYM fotoraf güncellemesi 2020 detaylar oluturuldu. ÖSYM snavlarna girmek çin düzenlenmesi gereken bilgilerden biri de fotoraf deitirilmesi olmakta iken, ÖSYM fotoraf deitirme, ÖSYM fotoraf güncelleme 2020 ilemlerini E Devlet ifreniz ile yapabileceinizi unutmayn.

ÖSYM AS ya da E-Devlet ifresi ile ÖSYM fotoraf güncelleme iinizi kolaylkla yapabilirsiniz.

FOTORAF DETRMEDE KOLAYLIK

ÖSYM, fotoraflarnn süresi dolan örencilerin fotoraflarn güncellemek için herhangi bir snava bavuru yapma artn kaldrd. Ayrca ÖSYM örencilerin fotoraflarn güncellemelerinde kolaylklar salayan bir düzenleme yapt.

ÖSYM tarafndan fotoraf güncellemesi için alnan ücrette 1 ubat 2018 tarihinde kaldrlmt. Böylece, fotorafnn geçerlilik süresi dolan adaylar herhangi bir snava bavuruda bulunmadan ÖSYM Snav Koordinatörlüü(SK) ve Snav Koordinatörlüü yetkisi olan bavuru merkezlerinde fotoraflarn ücretsiz bir ekilde güncelleyebilmektedirler.

ÖSYM FOTORAF GÜNCELLEME NASIL YAPILIR?

Fotoraf güncelleme ilemi için aadaki admlarn takip edilmesi gerekiyor;

1- ÖSYM AS sayfasna giri yapn.

2-Giri yaptnz ekrandan sol altta kalan Fotoraf bilgilerim yazsna tklayn.

3-Burada fotorafnz onaylanmtr uyarsn alyorsanz, yeniden fotoraf onaylatmanza gerek kalmayacaktr. Eer farkl bir uyar alyorsanz u admlar uygulamanz gerekmektedir;

çekilen her fotoraf ÖSYM tarafndan kontrol edilmektedir. Fotorafnz ÖSYM tarafndan reddedilmedii sürece çekim tarihinden itibaren 50 aydr.

ÖSYM tarafndan fotorafnz uygun bulunmayarak reddedilmise Snav Fotoraf Güncelleme süreci içerisinde fotorafnz güncelletmeniz gerekmektedir. Snav fotorafnz, bavuru dönemi içerisinde fotorafnzn çekildii bavuru merkezinde ücretsiz olarak güncelletebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git