Polisten başarılı öğrencilere ödül

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Haberler 28.12.2016 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe emniyet ve milli eitim müdürlüklerince Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek çin çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Projesi kapsamnda baarl olan örencilere ödül datld.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine katlan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiyenin her alanda büyük ülkelerle yarr duruma yükseldiini söyledi. Toprak, Günümüzde birçok ülke iyi imkanlara ramen dünyaya bir katk sunamyor ve kendilerini gelitiremiyor. Ne kadar bütçeleri olursa olsun baz konularda belli yerlere bal kalyorlar. Ama Türkiye çok ükür kendi ayaklar üzerinde duran, dier ülkelerle ekonomide yarr durumda. diye konutu.

ÖRENCLERLE POLS KAYNAMASI

Yüksekova Kaymakam Mahmut Kakç da, çanakkaleyi geçemeyenlerin günümüzde farkl maalar kullanarak emellerine ulamaya çaltklarn kaydetti. Kakç, Sakaryada yenemedikleri Türkiye Cumhuriyetini farkl maalar kullanlarak ykmak istiyorlar. Bugünün PKKs da, FETÖsü de, DEA da ayn kaynaktan besleniyor. Bütün emelleri bu ülkenin huzurunu ve geleceini bozmaktr. dedi.

Konumalarn ardndan TEOG snav ile okullarnda baarl gösteren 120 örenciye, proje kapsamnda temin edilen snavlara hazrlk seti, krtasiye malzemesi ve çanta datld.

Programa, Yüksekova 3üncü Piyade Tümen Komutan Tugeneral Metin Tokel, l Jandarma Komutan Tugeneral Ferdi Korkmaz, Yüksekova Cumhuriyet Basavcs Turgut Türkmen, kurum amirleri, öretmenler ile örenciler katld.

Ana Sayfaya Git