Resim ve müzik öğretmenleri çalışmalarını tamamladı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, resim ve müzik öğretmenlerinin görev yaptıkları okullarda öğrencilere daha kaliteli bir eğitim vermek için yıl boyunca yapacakları faaliyetler ve bu faaliyetlerde gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacakları ekipman ve materyaller ile ilgili bilgi aldı.

Haberler 28.10.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 28.10.2017 - 09:15

Gerçekletirilen sunumlarda, müzik öretmenlerimiz okullarnda ses sistemi ve enstrümanlarnda yer alaca müzik snf oluturularak, örencilerin koro çalmalarna tevik edilmesi amac ile klk kyafet desteinin verilmesini, resim öretmenlerimiz ise belirlemi olduklar malzeme eksikliinin giderilmesini talep etti. Öretmenlerimiz ihtiyaç listelerinin karlanmas ile Kayapnar ilçesinde okullar aras ses yarmas düzenleyerek istediklerini ve Kayapnar lçesi çok Sesli çocuk Korosunu kurmay planladklarn ifade etti.

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Balc, müzik ve resim öretmenlerimizin gönüllülük esas ile yürüttüü çalmalardan memnuniyet duyduunu belirterek, talep edilen tam donanml 18 adet müzik snf kuracaklarn ve talep etmi olduklar ihtiyaç listelerinin tamamn Kayapnar Belediyesi olarak karlayacaklarn ifade etti. Balc, öretmenlere gönüllü olarak yaptklar çalmalar ve toplantya katlmlarndan dolay öretmenlerimize teekkür etti.

Ana Sayfaya Git