Seçmeli derslere dikkat!

Diyarbakır Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, okul yöneticileri ve velilerin seçmeli dersleri dikkatli belirlemesi ve öğrencilerin de ilgili olması gerektiğini belirtti.

Haberler 06.01.2020 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Eitim-Bir-Sen ube Bakan Ramazan Tekdemir, okullardaki seçmeli ders tercihlerinin 9 Ocakta sona ereceini hatrlatarak, derslerin seçilmesi noktasnda velileri, örencileri ve idarecileri bu katkya destek olmaya davet etti.

Seçmeli derslerde son tarih 9 Ocak 2020

2020-2021 eitim-öretim ylnda seçilecek seçmeli dersler ile ilgili bilgilendirmede bulunan Tekdemir, Resmi, özel, temel eitim ve ortaöretim kurumlarnda Kuran- Kerim, Peygamber Efendimizin Hayat ve Temel Dini Bilgiler derslerinin seçilme süreci 25 Aralk 2019 tarihi itibariyle balad ve bu süreç 9 Ocak 2020 Perembe günü sona erecektir. dedi.

Okul yöneticileri ve veliler seçmeli dersleri dikkatli belirlemeli ve örenciler ilgili olmal

Okul yöneticileri ve velilerin, seçmeli dersleri belirleme konusunda dikkatli davranmalar için çalma balattklarn belirten Tekdemir, Okul yöneticilerinin, seçmeli derslerin belirleme sürecinde daha dikkatli, sorumlu davranmalar, velilerin daha duyarl olmalar ve örencilerin daha ilgili olmalar için çalma balattk. Dersimi Seçiyorum ve Dinimi Öreniyorum temasyla, özellikle Kuran- Kerim, Peygamber Efendimizin Hayat, Kürtçe ve Zazaca derslerinin seçilmesi konusunda daha duyarl bir alana ulamak için halkmzn, örencilerimizin ve yöneticilerimizin daha duyarl olmalar için Diyarbakrn 47 ayr noktasna afiler astk. ifadelerini kulland.

Veliler, örenciler ve idareciler bu katkya destek vermeli

Tekdemir, Birebir görümelerimiz ve temaslarmz sürüyor. Biz, örencilerimizin özellikle deer dünyalarna hitap eden ve yetime çanda salkl bir süreçten geçmeleri konusunda bu derslerin önemli olduuna inanyoruz ve bu derslerin seçilmesi noktasnda velileri, örencileri, idarecileri katk vermeye davet ediyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git