Şemdinlili öğrencilerden birer avuç cevizle teşekkür

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Günyazı Köyü Çalışkanlar Mezrası'nda görev yapan sözleşmeli öğretmen Jinda Taş'ın maddi durumu kötü olan öğrencileri için başlattığı kampanyaya, yardımseverlerin kurduğu Güneş Umuttur Grubu'ndan destek geldi.

Haberler 16.11.2016 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

emdinli lçesine 15 kilometre uzaklkta bulanan Günyaz Köyü çalkanlar Mezrasnda görev yapan öretmen Jinda Ta, okulunda maddi durumu kötü olan örenciler için sosyal medya üzerinden kampanya balatt. Balatlan kampanyaya sosyal medyada yardmseverlerin oluturduu Güne Umuttur Grubundan destek geldi. Bu grub üyeleri tarafndan örencilere giyim, krtasiye, oyuncak ve çeitli yardmlar yapld. Yardmlar alan öretmen Jinda Ta ve örenciler büyük sevinç yaarken, örenciler, yardmlarn esirgemeyen Güne Umuttur Grubu üyelerine birer teekkür mektubu ve birer avuç ceviz ile karlk verdi.

BR AVUç CEVZLE

Örencilerine yaplan yardmdan duyduu memnuniyeti dile getiren öretmen Ta, dernek üyelerine yazd mektupta unlara yer verdi:

Anlatlmas zor olan duygular bana tattran güzel yürekli insanlara, bata Billur Güvene ve üyelerine çok teekkür ediyorum. Türkiyenin en dousundan emdinliden kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Yüreklerimizi, ayaklarmz ve de küçük bedenlerimizi stp bizlere umut olarak gözlerimizdeki mutluluun sebebi oldunuz. Sizin sayenizde çocuklarma bir çift mutluluk satn aldm. Mutluluun resmini bilmem ama fotoraflarn ben çektim diyebiliyorum sizin sayenizde. Örencilerimin pembe hayallerinin gizli kahramanlarsnz. Hepinizi ayr ayr çok merak ediyorlar ne kadar mümkün bilemem ama sizleri dernek olarak emdinlide misafir etmek, mutluluumuzu mutluluk katmanz isteriz. Ne mutlu çocuklar için bir ey yapana o minik yüreklere umut ve yaama sevinci ekene. çocuklarn gözlerindeki mutluluklar da görümek dileiyle.

Ana Sayfaya Git