Taşçıer'e ödül!

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer Yılın Milli Eğitim Müdürü ödülüne layık görüldü.

Haberler 23.11.2019 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitim sektörünün önemli isim ve kurumlarnn ödüllendirildii Yln Eitimde Baar Ödülleri bu yl altnc kez sahiplerini buldu. Art Eitim Dergisi Genel Yayn Yönetmeni Cem Kaçmazn açl konumasyla balayan törende, eitim dünyasnn daha sk bir araya gelerek sorunlarn tartmas gerektii vurguland. 15 ayr kategoride ödüllerin datld törende Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer Yln Milli Eitim Müdürü ödülüne layk görüldü.

YILIN ÖDÜLÜNÜ ALDI

Taçer, törende yapt konumada, Bu ödülü elde etmek ahsma adma deil de Diyarbakr adna anlaml ve deerli. Bende eitim camiasnn bir ferdi bir üyesiyim. Bu bizi motive eden bir ödül. Diyarbakr eitim camias büyük bir ailedir. Biz bu ödüle birlikte dört elle ve büyük bir motivasyonla iimize sarlacaz. Örencilerimizle birlikte sahada büyük bir etkileim ve enerji içerisinde iimizin bandayz. Diyarbakr dezavantajl bir bölge ama bugün ki artlar da oldukça müsait bir havaya ve atmosfere sahip olduu için eitimle pek çok sorunumuzu aabileceimizi düünüyorum. Görevi devraldmdan beri 7 ay geçti. darecilerimizle ve öretmenlerimizle saysz toplantlar yaptk. Bütün ilçelerimizi gezerek eitim ve öretim ortamlarnn fiziksel, psikolojik ve dier akademik sorunlarn yerinde gözlemledim. Ayrca tespit ederek eylem planlar hazrladk. Bu eylem planlar çerçevesinde yol haritas belirledik eklinde konutu.

AKADEMK BAARI ÖNEML

Örencilerin akademik baarlarnn performanslarnn gelimesi için büyük bir çaba içerisinde olduunu ifade eden Taçer, Örencilerimizin akademik baarlarnn performanslarnn gelimesi için büyük bir çaba içerisindeyiz. Bunun dnda dier snf düzeyindeki akademik baarlarmzn ve niteliimizin, kalitesinin yukarlara tanmas için çok büyük bir mücadele veriyoruz. Ülkemizin Diyarbakrl çocuklarmza eitim de sizlere çok ihtiyac var. Birçok sorunumuz var ve bu sorunlarn çözümünün anahtarnn eitimden geçtiine inanyoruz. Bu yüzden bütün yatrmmz ve bütün enerjimizi eitime öncelikli olarak vermek zorundayz. 500 bin örencimiz var. Bu örencilerimize emekle mücadeleden, 25 bine yakn öretmeniz var. Bu ödülü Öretmenler Günü vesilesiyle tüm öretmen ailemize armaan ediyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git