Taşçıer’e destek ziyareti

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bölge Başkanı Fırat Özmen, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer’e nezaket ziyaretinde bulunarak eğitime kazandırdığı ivmeden dolayı teşekkür edip her zaman destekçileri olacaklarını söyledi.

Haberler 31.08.2019 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MSAD Bölge Bakan Frat Özmen beraberinde MSAD l Bakan Yardmcs Hüseyin Özmen ile birlikte göreve geldii günden bu yana Diyarbakrda eitim kalitesini yükselten l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçeri ziyaret etti. Sohbet ortamnda geçen ziyarette konuan Bakan Özmen, Milli eitimle yakn ilikisi olan bir kurulu olarak müdürümüze bir nezaket ziyareti yapmak istedik. Müdürümüz Feysel Taçer yaklak 5 aya yakndr göreve gelmi ve göreve geldii günden buyana her kesime hitaben kapsna kim gelirse gelsin kapsn herkese açk tutmutur. çalmalar takdire ayandr. Dini, dili, rk, siyasi görüü ne olursa olsun hiçbir ayrm yapmadan kapsn ve gönlünü herkese açmtr. Müdürümüzden önce Diyarbakr eitimini alt seviyelere indirmilerdi, biz inanyoruz ki Taçerin eitime çok katklar olacaktr eitim kalitesi sayesinde yükselecektir dedi.

MSAD olarak Doç. Dr. Feysel Taçere destek olacaklarn da sözlerine ekleyen Bakan Özmen, Müdürümüz mütevazi misafirberberlii ile halkn gönlünde güzel bir yer almtr. Bizlerde MSAD olarak her zaman desteimizi sürdüreceiz. Evliyalar diyar insanlk ehrimize kimin ne destei olursa olsun bizlerde böylesi güzel müdürlerimize sahip çkacaz. Yllardr ilçeleri köyleri ihmal ettiler eitimi hiçe saydlar sadece makamda oturarak ileri yönettiler ve eitimi hüsrana urattlar. uan çok büyük enkaz kaldrmaya çalyorlar bizlerde kendilerine her zaman destee hazrz diye konutu.

Taçere MSAD Bakan Frat Özmen tarafndan Türk bayrakl ve MSAD amblemli hal takdim edildi.

Ana Sayfaya Git