TED Okulları ve Google arasında eğitim ve teknolojiyi birleştiren imza

Google for Education Eğitim Partneri Dünya Education ile Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları arasında “Google for Education Reference School Projesine Dair İşbirliğine İlişkin Protokol” imzalandı.

Haberler 25.01.2018 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünya Education ve TED Okullar protokol i birlii kapsamnda, kendi alanlarnda uzman bir eitimci kadrosunu eitimde teknoloji uygulamalar konusunda özellikle Google eitim uygulamalar özelinde yetitirmek amaçlanyor. Ayrca Google eitim uygulamalar araclyla 21. yüzyl becerileriyle donanm birbirleriyle ve öretmenleriyle daha interaktif bir ekilde çalan örenci gruplar yetitirmeyi amaçlyor. Bu interaktivite sayesinde örencilerin ve öretmenlerin verimliliine katkda bulunmak ve örencilerin bu uygulamalar sayesinde daha keyifli ve rahat örenmeleri salanacak.

ETM VE TEKNOLOJ

Protokol kapsamnda TED Okullarnda tüm öretmen ve örenciler Googlen tüm eitim uygulamalarn ve Gmail altyapsn kullanabilecek. Örenciler, Google eitim uygulamalar kullanarak, cihaz ve mekandan bamsz olarak birbirleri ve öretmenleri ile birlikte ortak çalma imkn bulacak. Okullar dilerlerse, Google tarafndan tasarlanan birden fazla kiiye ayn anda kullanm imkn sunan Chromebook cihazlarn kullanabilecek. Böylece öretmen ve örencilerin tam zamanl çevrimiçi ibirlii kurmalar ve bunu velilerin de yakndan takip etmeleri salanacak. Veliler ise Google for Education eitim uygulamalar ücretsiz olduu için ek bir mali yükümlülüün altna girmek zorunda kalmayacak.

Ana Sayfaya Git