Umutları kitapla büyüyor

Ailelere seslenen Kaymakam ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı "Siz okursanız çocuklarınız da okur"

Haberler 24.10.2017 - 07:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hani lçe Belediye Bakanlna görevlendirilen Kaymakam aban Arda Yazcnn talimatlar ile harekete geçen Hani Belediye Bakanlnn giriimleri ile çeitli belediye ve Sivil Toplum Kurulularndan (STK) gönderilen yüzlerce kitap teslim alnd.

Önümüzdeki günlerde yaplacak bir törenle halkn hizmetine açlacak olan Necip Fazl Ksakürek Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi, Yahya Kemal Bayatl Kütüphanesine Hani Belediyesinin çeitli belediyeler ve STKlarla yapt giriimler sonucu gönderilen kitaplar, bölgenin en büyük kütüphanelerinden olan Yahya Kemal Bayatl Kütüphanesi için teslim alnd.

Umutlar Kitapla Büyüyecek

Hanili çocuklarn umutlarnn kitapla büyüyeceini belirten Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, çocuklarn iyi ve parlak bir geleceklerinin olmas için ailelere kitap okuma konusunda seslendi. Hani Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc Bilindii üzere çeitli etkinliklerle kitap okuma alkanl ve kitap sevgisini alamak için çocuklarmza, gençlerimize ve onlarn ailelerine farkndalk oluturmaya çalyoruz ve kymetli ailelere sesleniyoruz. Siz okursanz çocuklarnz da okur dedi.

Oluturulan kütüphaneye yüzlerce kitap

Eitime önem veren bir belediyecilik anlayyla çalmalarn sürdürdüklerini ifade eden Bakan Yazc, Geleceimizin teminat kymetli çocuklarmzn ve gençlerimizin istifade edebilecei her türlü faydal çalmada üzerimize düeni yapma gayreti içerisindeyiz. Eitime arsa tahsislerinden tutunda, krtasiye yardmlar, spor malzemesi yardmlar, bilgisayar snflar, kütüphanelerin kurulmas, temizlik malzemesi yardm, oyun parklarnn kurulmas, okul yollarnn ve bahçelerinin yapm gibi birçok alanda hizmetlerimiz hzla devam edecek diye konutu.

Kitaplar doruyu, güzeli, iyiyi, yararly bulmamza yardm eder

Bakan Yazc, Bizler çocuklarmz kitap okumaya tevik etmek adna bu etkinlikleri düzenliyoruz. Kitaplarla arkadalk küçük yata balarsa bu güzel alkanlk büyüyünce de sürer gider. Kitaplar doruyu, güzeli, iyiyi, yararly bulmamza yardm eder. Kitaplar okumaya balayarak, yeni bir dünyann kaplarn açalm. Tüm örencilerimize ve ailelerine bol kitapl gelecekler dilerim eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git