Üniversiteliler okul boyadılar

Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri, Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesinin destekleriyle ilçeye bağlı Anıl Mahallesi’nde bulunan Özhan Canaydın İlkokulunu boyadı.

Haberler 29.03.2018 - 08:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal sorumluluk projelerine desteklerini sürdüren Hani Belediyesi, krsal mahalledeki ilkokulu boyamak için destek talebinde bulan Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden 30 kiilik bir grup örenciye boya malzemesi salayarak okulun boyanmasna katk sundu.

KÖY OKULLARINI BOYADILAR

Örenciler, Hazrladklar Orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür adl sosyal sorumluluk projesi kapsamnda okulu boyad. Örenciler, minik örenciler için duvarlara çeitli figürler de çizdi.

Hani Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden 30 örencinin okullarmz ziyaret ederek çeitli aktivitelerde bulunarak eitime destek sunmalar bizleri ve örencileri son derece mutlu ve memnun etmitir. Sorumluluk sahibi, özverili ve fedakarca davranlarndan dolay kendilerine teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git