Görüş Bildir

Üniversiteliler okul boyadılar

Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri, Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesinin destekleriyle ilçeye bağlı Anıl Mahallesi’nde bulunan Özhan Canaydın İlkokulunu boyadı.

Üniversiteliler okul boyadılar

Sosyal sorumluluk projelerine desteklerini sürdüren Hani Belediyesi, kırsal mahalledeki ilkokulu boyamak için destek talebinde bulan Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden 30 kişilik bir grup öğrenciye boya malzemesi sağlayarak okulun boyanmasına katkı sundu.

KÖY OKULLARINI BOYADILAR

Öğrenciler, Hazırladıkları “Orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulu boyadı. Öğrenciler, minik öğrenciler için duvarlara çeşitli figürler de çizdi.

Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Dicle Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden 30 öğrencinin okullarımızı ziyaret ederek çeşitli aktivitelerde bulunarak eğitime destek sunmaları bizleri ve öğrencileri son derece mutlu ve memnun etmiştir. Sorumluluk sahibi, özverili ve fedakarca davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi