Usta öğreticiler Ankara’ya çıkarma

Aralarında Diyarbakırlıların da bulunduğu, 81 ilden gelen usta öğreticiler Ankara’da bir araya gelerek, sorunlarını içeren bir basın açıklaması düzenledi.

Haberler 03.07.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk Eitim Merkezinde ek ders karl çalan usta öreticiler Ankarada özlük haklar için topland. TBMMde uzun süredir birçok siyasi partilerin Milletvekilleriyle görüen usta öretici temsilcilerin seslerini duyurmak için yollar andrd.

Diyarbakr ve bölgeyi de temsilen katlm salayan hocalar adna Ankara Ulus Meydannda açklama yapan Usta Öreticiler Dernek Bakan Mehmet Oruç, haklarn aramak için meydanlarda olduklarn söyledi.

ÖZLÜK HAKLARIMIZI VE KADRO TALBMZ YENLEDK

Oruç, konumasn öyle sürdürdü:

Bütün temsilci arkadalarmz usta öreticilerin haklarn almas için youn bir çalma içindedirler. Bugün burada 81 il olarak birbirimize kenetlenip daha güçlü olmak için özlük haklarmz ve kadro talibimizi yeniledik. Ulus Meydan önünde gerçekletirdiimiz basn açklamasna halkmzda büyük ilgi gösterdi. Usta öreticilerin yan sra bizimle birlikte olan antrenörlerimize, öretmenlerimize ve birçok kesimden sevenlerimize çok teekkür ediyoruz. Bugün Ulus meydannda saymz yüzlerce olabilir. Ancak on binlerce insann umudu olmak ve haklarn aramak için buradayz.

Ana Sayfaya Git