Vatan nöbeti tutup, çocuklara eğitim veriyorlar

HAKKARİ Polis Gücü Kulübü geleceğin şampiyonalarını yetiştiriyor. Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi ile Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli 5 polis memuru, sınırın sıfır noktasında vatan nöbeti tutarken, mesai sonrası öğrencilere çeşitli spor dallarında kurslar veriyor. Özel Harekat Şube Müdürü Bayar, milli sporcu yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Haberler 20.02.2019 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüü Özel Harekat ube Müdürlüünde görevli Ünal Ak, Murat Yalçn, Okan Özçelik , Ayhan Avc ile çukurca lçe Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesinde görev yapan Dicle Elçeolu, vatan nöbetlerinin yansra bölgedeki çocuklara çeitli spor dallarnda kurslar verererek kötü alkanlklardan uzak tutmaya çalyor. Polis Gücü Spor Kulübü bünyesinde açlan karate, güre, muay thai, judo, kick boks ve masa tenisi branlarnda milli sporcu yetitirmeyi hedefleyen polis memurlar ilerini severek yaptklarn söyledi.

HEDEF MLL SPORCU YETTRMEK

Hakkari Polis Gücü Kulüp Bakanlnda görev yapan Özel Harekat ube Müdürü aban Bayar, çeitli spor dallarnda milli sporcu yetitirmek için çaltklarn anlatt. Karate dalnda eitim alan Ebrar rdem, hedefinin önce Türkiye, sonra Dünya ampiyonu olmak olduunu ifade ederek,Bu kurslar bize veren polis aabeylerimize çok teekkür ediyoruz. Daha önec karetenin ne olduunu televizyonlarda izliyorduk. imdi örenmeye çalyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor dedi.

ÜLKEMZN ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRMAK STYORUM

Muay thai dalnda dünya üçüncüsü olan Gizemnur Tatl da, 11 yanda spora baladm. Polis aabeylerimin sayesinde buraya gelebildim. Türkiye ampiyonasnda birinci çktm. Dünya ampiyonasnda üçüncü geldim. Bu seferki hedefim dünya birincisi olup, ülkemizin ve Hakkarimizin ismini altn harflerle yazdrmak istiyorum diye konutu.

çOCUKLARIN BZE OLAN BAKI AçILARI DET

Hakkarinin çukurca ilçesi Emniyet Müdürlüüne bal Terörle Mücadele ubesinde komiser yardmcs olarak görev yapan Dicle Elçeolu (26), snrn sfr noktasnda vatan nöbeti tutarken, mesai sonras örencilere kick boks eitimi verdiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git