Ve hizmete girdi

Güneydoğu'nun incisi Diyarbakır 5 yıldız konforunda, 14 katlı öğretmen evine kavuştu. 55 yıl önce hizmete açılan ve duş yeri dahi bulunmayan Yenişehir semtindeki öğretmen evinden, 14 katlı 110 odalı 220 yataklı yeni öğretmen evine kavuşan Diyarbakır'daki eğitim camiası büyük sevinc yaşarken, bugün itibariyle öğretmen evi hizmet vermeye başladı.

Haberler 31.12.2016 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5 YILDIZ KONFORUNDA

Bölgenin en büyük ve en konforlu yapya sahip olan merkez Yeniehir ilçesi YUKOP bitiiindeki 14 katl Öretmen Evinde, kafeterya, restorant, konferans ve yemek salonu bata olmak üzere bir çok sosyal tesisi de bünyesinde barndrrken, öretmen evinin Diyarbakrn yansra, Dou ve Güneydou illerine de hizmet verecek.

BÖLGEYE HTAP EDECEK

Dün itibariyle eitim camiasna hizmet vermeye balayan Öretmen Eviyle ilgili Söz Habere açklama yapan Öretmen Evi Müdür Yardmcs Mustafa Yaar, mikrofonlarmza unlar söyledi.

DÜN TBARYLE AçILDI

Öretmen evimizi bugün(dün) itibari ile faaliyete sokmu bulunmaktayz, hatta ilk misafirimizi de aldk. Öretmen evimiz, 110 odal bir Öretmen evi. 5 yldz otel konseptinde çalan bir yer. Biz elimizden geldiince misafirlerimize en güzel hizmeti vermeye çalacaz. Toplamda 220 yatamz var. Ancak kapasiteyi 260 yataa kadar çkabilmekteyiz. Öretmen evimizde konferans salonlarmz var. Öretmenlerimize konferanslar verebileceiz, yemek salonumuz var, kafeteryamz var. Yani bir öretmenimizi evinde rahat ettirecek ne varsa burada da mevcuttur. Bina 14 katldr. 10 kat yatak kat. Dier katlar ise sosyal hizmet katdr.

EKSKLKLERMZ GDERYORUZ

Müdür Yardmcs Yaar, Öretmen evinin var olan baz eksikliklerinin giderilmesine de çaltklarn ifade ederek öyle dedi; Öretmen evimizin bir takm eksiklikleri halen devam etmekte, çevre tanzimi yaplmakta özellikle buradan teekkür etmek istediim baz büyüklerimiz var. Bata l valimiz Hüseyin Aksoy, l Milli eitim Müdürümüz Hasan Aslan, Yatrm zleme Müdürü Ömer Sönmez çok büyük katk saladlar, desteklerini esirgemediler. çok büyük özverilerde bulundular. Hiçbir destei bizde esirgemediler onlarnda katks ile buray açtk. Ama kervan yolda dizilir misali halen eksiklerimiz var. çevre tanzimimiz yaplacak, bahçemiz yaplacak onu da sa olsunlar YUKOP üstlendi. halesi yapld müteahhit bugün yarn balar. nallah önümüzde ki süreçte hiçbir eksiimiz kalmayacak ekilde buray faaliyete sokacaz. Burada 3 müdür yardmcsyz 1de müdürümüz var. 12de il milli eitimin personeli var. Temizlii olsun, güvenlii olsun her eyi hizmet alm yolu ile yaplacak ve 5 yldzl otel konseptinde hizmet üretilecektir.

Ana Sayfaya Git