Velilere seminer

Kayapınar Belediyesi, "eğitime destek" amacıyla, ilçe sınırları içinde eğitim gören öğrenci velilerine yönelik seminer verdi.

Haberler 27.12.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Kaymakaml ve Kayapnar Belediye Bakanlnn ibirlii ile ilçe snrlar içinde eitim gören örenci velilerine yönelik seminer düzenlendi.

Kasm aynda 4 Bin Öretmen ve 450 okul darecisine yönelik Okul darecileri, Snf Öretmenleri ve Kamu darecileri için Lider Öretmen ve Liderlik ve Yönetim Becerileri konularnda 8 oturum olarak seminer düzenleyen lçe Kaymakaml ve Belediye Bakanl, yln son aynda örenci velilerine yönelik seminer düzenledi.

VELLERE SEMNER

Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Necati Cemalolunun verdii seminerde anne ve babalarn çocuklarn eitiminde yaptklar hatalar, eksiklikler ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi sunuldu. Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öleden sonra toplam 12 oturum düzenlenen seminerlere 6 bin veli katld.

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ozan Balc, velilerin çocuklarn çok sevmesine ramen bilgi eksikliinden zaman zaman hatalar yapabileceini ve bu durumun çocuklarn geliimine olumsuz etki yaptn belirterek, Kayapnarl velilerimizin geleceimiz olan çocuklarmz yetitirirken yaptklar hatalar en aza indirmek öncelikli görevlerimiz arasndadr. dedi. Balc, bu eitimlerden duyulan memnuniyetin çok yüksek olduunu ifade ederek, seminerin organizasyonunda emei geçen personellere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git