Görüş Bildir

Velilere seminer

Kayapınar Belediyesi, "eğitime destek" amacıyla, ilçe sınırları içinde eğitim gören öğrenci velilerine yönelik seminer verdi.

Velilere seminer

Kayapınar Kaymakamlığı ve Kayapınar Belediye Başkanlığının işbirliği ile ilçe sınırları içinde eğitim gören öğrenci velilerine yönelik seminer düzenlendi.

Kasım ayında 4 Bin Öğretmen ve 450 okul İdarecisine yönelik Okul İdarecileri, Sınıf Öğretmenleri ve Kamu İdarecileri için “Lider Öğretmen” ve “Liderlik ve Yönetim Becerileri”  konularında 8 oturum olarak seminer düzenleyen İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, yılın son ayında öğrenci velilerine yönelik seminer düzenledi.

VELİLERE SEMİNER

Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun verdiği seminerde anne ve babaların çocukların eğitiminde yaptıkları hatalar, eksiklikler ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi sunuldu. Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğleden sonra toplam 12 oturum düzenlenen seminerlere 6 bin veli katıldı.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, velilerin çocuklarını çok sevmesine rağmen bilgi eksikliğinden zaman zaman hatalar yapabileceğini ve bu durumun çocukların gelişimine olumsuz etki yaptığını belirterek, "Kayapınarlı velilerimizin geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirirken yaptıkları hataları en aza indirmek öncelikli görevlerimiz arasındadır." dedi. Balcı, bu eğitimlerden duyulan memnuniyetin çok yüksek olduğunu ifade ederek, seminerin organizasyonunda emeği geçen personellere teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi