10 milyonluk yatırım

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve DİKA arasında 10 milyon liralık yatırım projesinin hayata geçirilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.

Haberler 11.03.2017 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi ile Dicle Kalknma Ajans (DKA) arasnda, 10 milyon liralk yatrm projesinin hayata geçirilmesi için i birlii protokolü imzaland.

DKA Genel Sekreterlik binasndaki imza törenine, çileri Bakanlnca KHK kapsamnda görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Vali Mustafa Yaman, DKA Genel Sekreteri Ylmaz Altnda ile Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan katld.

mza töreni öncesinde gazetecilere açklama yapan Yaman, i birlii protokolünün bölgeye hayrl olmas dileinde bulundu.

Daha önce Büyükehir Belediyesi olarak DKA ile yaplan baz projelerin startn verdiklerini aktaran Mustafa Yaman, Bu i birlii protokolümüz ile hem bu projeye hem de bundan sonraki projelere devam edeceiz. dedi.

YATIRIM PROTOKOLU MZALANDI

DKA Yönetim Kurulu Dönem Bakan olarak projeleri koordine edeceini belirten Yaman, çok güzel projelerin bulunduunu, bazlarnn ilk defa uygulanacan, bazlarnn ise devam ettiini söyledi.

Mustafa Yaman, Hem güdümlü, hem teknik hem de dier projeler için 10 milyon liralk yatrm düünüyoruz ve öyle de olacak. diye konutu.

Ylmaz Altnda ise bölgenin kalknmas için projelere desteklerinin devam edeceini belirtti.

Nisan ay içerisinde Mardin Büyükehir Belediyesi i birliinde Uluslararas Mardin Uçurtma Festivalini de gerçekletireceklerini kaydeden Altnda, projelerin Mardine hayrl olmas temennisinde bulundu.

Mustafa Ayhan da Mardini daha güzel hale getirmenin çabas içerisinde olduklarn dile getirdi.

Törende daha sonra 10 milyon liralk yatrm i birlii protokolü imzaland.

Ana Sayfaya Git