Görüş Bildir

10 milyonluk yatırım

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve DİKA arasında 10 milyon liralık yatırım projesinin hayata geçirilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.

10 milyonluk yatırım

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) arasında, 10 milyon liralık yatırım projesinin hayata geçirilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.

DİKA Genel Sekreterlik binasındaki imza törenine, İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan katıldı.

İmza töreni öncesinde gazetecilere açıklama yapan Yaman, iş birliği protokolünün bölgeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Daha önce Büyükşehir Belediyesi olarak DİKA ile yapılan bazı projelerin startını verdiklerini aktaran Mustafa Yaman, "Bu iş birliği protokolümüz ile hem bu projeye hem de bundan sonraki projelere devam edeceğiz." dedi.

YATIRIM PROTOKOLU İMZALANDI

DİKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı olarak projeleri koordine edeceğini belirten Yaman, çok güzel projelerin bulunduğunu, bazılarının ilk defa uygulanacağını, bazılarının ise devam ettiğini söyledi.

Mustafa Yaman, "Hem güdümlü, hem teknik hem de diğer projeler için 10 milyon liralık yatırım düşünüyoruz ve öyle de olacak." diye konuştu.

Yılmaz Altındağ ise bölgenin kalkınması için projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Nisan ayı içerisinde Mardin Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Uluslararası Mardin Uçurtma Festivali'ni de gerçekleştireceklerini kaydeden Altındağ, projelerin Mardin'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mustafa Ayhan da Mardin'i daha güzel hale getirmenin çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.

Törende daha sonra 10 milyon liralık yatırım iş birliği protokolü imzalandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi