İnşaat fuarı start alıyor

DİYARBAKIR TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Diyarbakır huzurlu bir şehir. Türkiye'nin dört bir tarafındaki iş insanlarının buradaki huzur ortamını ve iş potansiyelini görmesini istiyoruz." dedi.

Haberler 15.03.2018 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alagöz, bir otelde düzenlenen basn toplantsnda, 3 yllk arann ardndan kentte naat Fuar düzenlemenin mutluluunu yaadn söyledi.

Geçen yl gerçekletirdikleri Tarm Fuarnn bugüne kadar düzenlenen en geni katlml fuar olduunu dile getiren Alagöz, bu yl da 8 fuar Diyarbakr ile buluturacaklarn belirtti.

Bu fuarlarn açlnn naat Fuar ile yaplacan anlatan Alagöz, 2 hafta sonra Tarm ve Hayvanclk Fuar, ardndan dier fuarlarn kent ile buluturulacan aktard.

Alagöz, talep üzerine uzun bir arann ardndan eylül aynda Kitap Fuar düzenleneceini vurgulayarak, bu fuarlarla Diyarbakr ve bölgenin tantmn yapacaklarn kaydetti.

FUARDAK TEMEL HEDEFF

Fuarlarn Diyarbakrn Türkiye ekonomisinde hak ettii yere gelmesine de vesile olacana iaret eden Alagöz, Diyarbakr huzurlu bir ehir. Türkiyenin dört bir tarafndaki i insanlarnn buradaki huzur ortamn ve i potansiyelini görmesini istiyoruz. diye konutu.

Alagöz, yarn açlacak naat Fuarnda da inaat sektöründeki bütün yenilikleri bir çat altnda topladklarn bildirdi.

Valilik, Büyükehir Belediyesi ve çeitli sivil toplum kurulularnn desteiyle düzenlenen fuarn 18 Marta kadar açk kalacan ifade eden Alagöz, öyle konutu:

Fuar süresince oluacak i hacmi ile bölge yatrmlarnn gelimesine katk salayacaz. 70e yakn firma ve firma temsilciliince inaat malzemeleri, yap teknolojileri, i ve inaat makinelerine ilikin ürün ve hizmetlerin geni bir yelpazede sergilenecei fuar sektörün nabzn tutacak. Ortaya çkacak i hacmi gerek inaat sektörüne gerekse bölge ekonomisine katk salayarak, bölgede yatrmlarnn gelimesine destek sunacaktr.

Ana Sayfaya Git