Aksoy'dan cazibe zirvesi

Güneydoğu illerine "sosyo-ekonomik" kalkınma getireceği hedeflenen ""destek paketini" İl Valisi Aksoy, İş ve STK temsilcileriyle gerçekleştirdiği zirve toplantısında, ele aldı.

Haberler 04.02.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakrdaki i dünyasndan baz kiiler ile sivil toplum kurulular temsilcileriyle bir araya gelerek, Güneydou illerine yönelik yatrm paketini konutu.

Toplantya Karacada Kalnma Ajans Genel Sekreteri Hasan Maral, Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Ahmet Sayar, Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii Bakan Alican Ebedinolu ve ldeki baz Dünyasnn Dernek yöneticileri katld.

CAZBE MERKEZLER

Toplantda konuan Vali Aksoy, 4 Eylül 2016 tarihinde Babakann Dou ve Güneydou illerine yönelik yatrm paketini Diyarbakrda açkladn anmsatt.

Daha sonraki süreçte bununla ilgili çeitli çalmalar yapldn dile getiren Aksoy, Önümüzdeki dönemde Diyarbakra daha fazla yatrm nasl salayabiliriz. Bu yatrm ve destek paketinin bölgeye getirecei hususlar nelerdir. Bunlar karlkl olarak sizlerle istiare etmek ve sizlerin bu konuda görü ve önerileriniz varsa onlar almak adna bugün bir aradayz. eklinde konutu.

BÖLGENN KALKINMASI

Vali Aksoyun konumasnn ardndan Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral Cazibe Merkezleri Program ile ilgili bir sunum gerçekletirdi. Sunumun ardndan katlmclarn sorular cevapland ve Cazibe Merkezleri Program hakknda karlkl görü al veriinde bulunuldu.

Ana Sayfaya Git