Atilla'dan DESOB'a ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Haberler 05.04.2017 - 07:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, sivil toplum kurulular temsilcileri ve esnaflarla bulumaya devam ediyor. Bakan Atilla, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliini (DESOB) ziyaret etti. DESOB Bakan Alican Ebedinolu ve meslek odalar temsilcileriyle görüen Atilla, sorun ve talepleri dinledi.

Sivil toplum kurulularyla ortak çalacaz

Bakan Atilla, ehrin sorunlarna çözüm bulmak amacyla sivil toplum kurulularyla ortaklaa çalma yürüteceklerini söyledi. Diyarbakrda istihdama katk sunacak her faaliyete destek vereceklerini belirten Atilla, Diyarbakr el birliiyle marka haline getirmeliyiz. Üreten bir kentte herkes refah ve huzur içinde yaayacaktr. Meslek odalaryla diyalog içerisinde Diyarbakrmza daha da faydal olacaz dedi.

Bakan Atilla, daha sonra DESOBa bal Bakkallar, Bayiler ve ekerciler Odas, Berberler ve Kuaförler Odas, Fotorafçlar ve Ressamlar Odas, nternet Kafe letmecileri Odas, Kasaplar ve Besiciler Odas, Lokantaclar, Kebapçlar ve Tatlclar Odas, Oto Tamircileri Odas, Servis Araçlar Odas, Kahveciler ve çayclar Odas, Tuhafiyeciler ve Parfümcüler Odas, Frnclar Odas, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Bobinajclar Odasn ziyaret ederek, oda bakanlar ve yöneticileriyle görü alveriinde bulundu.

Kursiyerlerle görütü

Bakan Atilla, ardndan DESOB bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Destek Program kapsamnda hayata geçirilen Hazr Giyim Sektörüne Ara Eleman YetitirilmesiProjesinden yararlanan kursiyerleri ziyaret etti, sorunlarn dinledi.

Esnaflar ziyaret etti

Bakan Atilla, son olarak Balar ilçesindeki Toptanclar Sitesi esnafyla bir araya geldi.Atilla, esnaflarla sohbet etti, sorunlarn ve taleplerini dinledi.

Ana Sayfaya Git