Görüş Bildir

Atilla'dan DESOB'a ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Atilla'dan DESOB'a ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Atilla, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti. DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ve meslek odaları temsilcileriyle görüşen Atilla, sorun ve talepleri dinledi.

‘Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışacağız’

Başkan Atilla, şehrin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışma yürüteceklerini söyledi. Diyarbakır'da istihdama katkı sunacak her faaliyete destek vereceklerini belirten Atilla, "Diyarbakır'ı el birliğiyle marka haline getirmeliyiz. Üreten bir kentte herkes refah ve huzur içinde yaşayacaktır. Meslek odalarıyla diyalog içerisinde Diyarbakır'ımıza daha da faydalı olacağız" dedi.

Başkan Atilla, daha sonra DESOB’a bağlı Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Fotoğrafçılar ve Ressamlar Odası, İnternet Kafe İşletmecileri Odası, Kasaplar ve Besiciler Odası, Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası, Oto Tamircileri Odası, Servis Araçları Odası, Kahveciler ve Çaycılar Odası, Tuhafiyeciler ve Parfümcüler Odası, Fırıncılar Odası, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Bobinajcılar Odasını ziyaret ederek, oda başkanları ve yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Kursiyerlerle görüştü

Başkan Atilla, ardından DESOB bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Destek Programı kapsamında hayata geçirilen Hazır Giyim Sektörüne Ara Eleman YetiştirilmesiProjesi’nden yararlanan kursiyerleri ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Esnafları ziyaret etti

Başkan Atilla, son olarak Bağlar ilçesindeki Toptancılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi.Atilla, esnaflarla sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi