Bağlar'a 450 kilometre yol

Bağlar Belediyesi Karacadağ bölgesine 450 kilometre yeni yol kazandırdı

Haberler 14.06.2021 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, Karacada bölgesinin ulam alt yapsn yeniledi.

Belediyeden yaplan açklamada, Fen leri Müdürlüü ekiplerinin, 37 mahalle ve 92 mezra olmak üzere 129 krsal yerleim yerinden oluan Karacada bölgesine 450 kilometre yeni yol kazandrd belirtildi.

Ulamda yaad kronik sorunlarn çözülmesiyle bölgenin geçim kayna olan hayvanclk ve tarmn da önünün açld ifade edilen açklamada, yeni yollarla bölge halknn, mera ve yaylalara giderek ürettii tarm ürünlerinin hasadn da zorluk yaamadan gerçekletirdii bildirildi.

LçENN SORUNLARI

Açklamada görülerine yer verilen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçede ulam sorununu tamamen ortadan kaldrana kadar çalmalara devam edeceklerini ifade etti.

Karacada Mahallesi Muhtar Adem Karacada da yaplan hizmetlerle halkn yaam koullarnn iyiletiini dile getirerek, Her gün yeni yollar kazandrlyor. Ekipler yaz, k demeden çalyor. Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu bu konuda seferlik ruhuyla çalyor. Bata Beyolu olmak üzere Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tuti ve Fen leri Müdürlüü efi Remzi Fidan ile emei geçen herkese teekkür ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git